به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این ویدئو، بیش از ۵۰۰۰ کهکشان را میتوان به صورت تمام رنگی و سه بعدی مشاهده کرد. سفر کیهانی با کهکشانهای نسبتاً نزدیک که در فاصله چند میلیارد سال نوری از زمین قرار دارند آغاز میشود و در کهکشان مِیزی به پایان میرسد که در فاصله ۱۳.۴ میلیارد سال نوری […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این ویدئو، بیش از ۵۰۰۰ کهکشان را میتوان به صورت تمام رنگی و سه بعدی مشاهده کرد. سفر کیهانی با کهکشانهای نسبتاً نزدیک که در فاصله چند میلیارد سال نوری از زمین قرار دارند آغاز میشود و در کهکشان مِیزی به پایان میرسد که در فاصله ۱۳.۴ میلیارد سال نوری از زمین یکی از دورترین کهکشانهای مشاهده شده توسط بشر است.
بیشتر بخوانید:
«در پشتی جهنم» کجا پنهان شده است؟
عکس جنجالی مارک زاکربرگ کنار دو قهرمان یوافسی/ ایلان ماسک باید بترسد؟
به این ترتیب، این ویدئوی جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) نه تنها یک سفر در فضا، بلکه سفری به گذشته را نیز نشان میدهد، و تکامل کیهانی را به دورهای بازمیگرداند که سن جهان یک سوم سن فعلی آن بوده است.
این ویدئو نتیجه دادههای جمعآوریشده توسط بررسیهای علمی تکامل کیهانی (CEERS) است و منطقهای از فضا به نام Extended Groth Strip را بررسی میکند. نوار گسترده گروت بین صورت فلکی دب اکبر و بوته قرار دارد و شامل حدود ۱۰۰۰۰۰ کهکشان است. تلسکوپ فضایی هابل بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵ بهطور گسترده تصویربرداری کرد و مشاهدات جدید JWST بر اساس پایهای که توسط هابل ایجاد شد، انجام شد.
هدف از تحقیقات با استفاده از دادههای CEERS، کسب اطلاعات بیشتر در مورد شکل گیری کهکشانهای اولیه خواهد بود.
منبع: SPACE.COM
۲۲۷۲۲۷