با وجود این، پنج خودرویی که در ادامه معرفی میکنیم بنا به دلایلی دیگر هرگز تولید نشدند و حالا میخواهیم به این موضوع بپردازیم که چرا غیبت آنها به شدت احساس میشود. این خودروها، تعهد تویوتا به کیفیت و نوآوری را نشان میدهند و جایگاه ویژهای در قلب علاقهمندان به خودرو در سراسر جهان دارند. […]
با وجود این، پنج خودرویی که در ادامه معرفی میکنیم بنا به دلایلی دیگر هرگز تولید نشدند و حالا میخواهیم به این موضوع بپردازیم که چرا غیبت آنها به شدت احساس میشود. این خودروها، تعهد تویوتا به کیفیت و نوآوری را نشان میدهند و جایگاه ویژهای در قلب علاقهمندان به خودرو در سراسر جهان دارند. در ادامه با گجت نیوز همراه باشید.
تویوتا سورر – Toyota Soarer
تویوتا Soarer یک کوپه لوکس GT بود که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۵ میلادی تولید شد. این خودروی قابل توجه، تعهد تویوتا به برتری و نوآوری را به نمایش گذاشت و با طراحی شیک، ویژگیهای پیشرفته و عملکرد چشمگیر خود، تاثیر ماندگاری برای علاقهمندان به خودرو بر جای گذاشت.
یکی از جنبههای قابل توجه تویوتا سورر، توانایی آن در ارائه طیف متنوعی از موتورها بود. این خودرو در نسلهای مختلف خود، مجموعهای از پیشرانهها را ارائه داد که به رانندگان اجازه میداد تا تجربه رانندگی خود را مطابق با ترجیحات خود تنظیم کنند. این پیشرانهها محدوده قدرت چشمگیر ۲۳۰ تا ۲۸۰ اسب بخار را تولید میکردند و عملکرد هیجانانگیزی را در جادهها به نمایش میگذاشتند. چه در حال گشت و گذار در بزرگراهها بودید و چه در حال رانندگی در جادههای پرپیچ و خم، Soarer سواری هیجانانگیز و جذابی را به شما ارائه میداد.
تویوتا سورر همچنین کیفیت ساخت استثنایی و توجه به جزئیات را به نمایش گذاشت. فضای داخلی مجلل این خودرو، بسیار راحت بود و از متریال درجه یک و امکانات پیشرفته تشکیل شده بود. فرمان چند منظوره و تنظیمات برقی برای هر دو صندلی راننده و سرنشین، نشاندهنده تمرکز بر راحتی سرنشینان بود و تجربه رانندگی برتر و بینظیری را فراهم میکرد.
با وجود بسیاری از ویژگیهای مثبت Soarer، متاسفانه تولید آن در سال ۲۰۰۵ برای همیشه متوقف شد که تاسف علاقهمندان به آن را در پی داشت. ظهور برند لکسوس که اجزا و پیکربندیهای طراحی را با Soarer مشترک بود، منجر به تغییر در خط تولید تویوتا شد. با این حال، علاقهمندان و طرفداران سورر همچنان اهمیت و احترام زیادی برای آن قائل هستند و طراحی دوستداشتنی، عملکرد قابل توجه و ویژگیهای پیشرفته آن را تحسین میکنند.
تویوتا ام آر ۲ – Toyota MR۲
تویوتا MR۲ خودرویی است که جایگاه خاصی را در بین خودروهای اسپورت تصاحب کرد. این خودرو شامل سه نسل، یعنی W۱۰، W۲۰ و W۳۰ بود که از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۷ میلادی تولید شد. ام آر ۲ دارای طرح موتور وسط، دیفرانسیل عقب، هندلینگ متعادل و تجربه رانندگی هیجانانگیز بود و طراحی ساده و در عین حال زیبای آن با سیستم تعلیق مک فرسون مستقل و ترمزهای دیسکی چهار چرخ، ترکیب فوقالعادهای را ایجاد کرده بود و کنترل دقیق و قدرت توقف عالی را تضمین میکرد.
در طول سالهای تولید، MR۲ بروزرسانیهایی را تجربه کرد که نشاندهنده تعهد تویوتا به بهبود مستمر بود. تویوتا در مرحله نمونه اولیه با لوتوس همکاری کرد و MR۲ را با تخصص مهندسی بریتانیایی به وجود آورد. معرفی یک موتور سوپرشارژر در انواع خاص، دوز بیشتری از نشاط و هیجان را به این خودرو اضافه کرد.
تویوتا ام آر ۲ بهدلیل هندلینگ چابک، بدنه سبک و تجربه رانندهمحورش، نظرهای مثبتی را دریافت کرد. Toyota Racing Development و TOM’S نیز مدلهای خاصی مانند TRD۲۰۰۰GT و TOM’S T۰۲۰ را از این خودرو ارائه کردند که عملکرد و تواناییهای MR۲ را ارتقا میبخشید.
با این حال، ذکر این نکته ضروری است که ام آر ۲ از برخی مشکلات نیز رنج میبرد؛ از جمله مشکلات تعویض دنده و خرابی کلید احتراق در مسافتهای پیموده شدهی بیشتر. فرماندهی بیش از حد نیز باعث میشد بعضا چالشهایی برای رانندگان بهوجود بیاید. با وجود این نگرانیها، MR۲ بهخصوص نسخه MK۲ توربوشارژ، شتاب قابل توجهی داشت و همچنان بهعنوان یک خودرو اسپورت هیجانانگیز و توانا در یاد علاقهمندان باقی مانده است.
تویوتا سلیکا – Toyota Celica
تویوتا سلیکا توانست در طول دوره حیات خود، علاقهمندان را بهشدت مجذوب خود کند و به نمادی از خودروهای اسپورت و قابل اطمینان تبدیل شود. اما این خودرو نیز به سرنوشت خوبی دچار نشد و بهدلیل فروش ضعیف، تولید آن برای همیشه پایان یافت. یکی از ویژگیهای بارز تویوتا Celica، طراحی چشمگیر و ایرودینامیک آن بود. سلیکا در طول نسلهای مختلف خود ظاهری براق و تهاجمی را به نمایش گذاشت که شامل خطوط برجسته، منحنیهای جذاب و چراغهای جلو و عقب متمایز و خاص بود. عناصر طراحی اسپورت سلیکا ماهیت عملکردمحور آن را منتقل میکرد و هر کس این خودرو را در خیابان میدید، مجذوب آن میشد.
سلیکا طیف وسیعی از موتورهای قدرتمند را برای مطابقت با سلیقههای مختلف رانندگی ارائه میداد. این خودرو از نسلهای قبلی با پیشرانههای چهار خطی تا پیشرانههای پیشرفتهتر با عملکرد چشمگیر و شتاب هیجانانگیز در نسلهای بعدی را در اختیار مشتریان قرار میداد.
مشخصات دقیق سلیکا در سالها و نسلهای مختلف متفاوت بود، اما این خودرو بهطور مداوم، تجربه رانندگی هیجانانگیزی را ارائه میکرد. میراث Celica با موفقیت آن در رقابتهای اتومبیلرانی بیشتر شد. سلیکا در طول دوره تولید خود در مسابقات مختلفی شرکت کرد و شهرت زیادی را بهعنوان یک خودروی توانا و رقابتی در پیست بهدست آورد. همچنان نیز بسیاری از علاقهمندان امیدوار هستند که روزی شاهد بازگشت تویوتا سلیکا بهعنوان یک خودروی اسپورت برقی یا هیدروژنی باشند.
تویوتا اف جی کروزر – Toyota FJ Cruiser
تویوتا اف جی کروزر، یک شاسی بلند محبوب و خشن و جواهری واقعی است که متاسفانه تولید آن در سال ۲۰۱۴ برای همیشه متوقف شد. یکی از ویژگیهای بارز تویوتا FJ Cruiser، طراحی متمایز و نمادین آن بود. اف جی کروزر با الهام گرفتن از لندکروزر کلاسیک FJ۴۰، نمای بیرونی جسورانه و جعبهای شکل را به نمایش گذاشت که با چراغهای گرد، جلوپنجره پهن و لاستیک زاپاس تعبیه شده در عقب کاملا قابل تشخیص بود.
این طراحی نمادین در کنار ویژگیهای جذاب و مدرن، باعث شد اف جی کروزر به یک خودرو برجسته، در داخل و خارج از جادهها تبدیل شود. وقتی صحبت از عملکرد خارج از جاده یا آفرودی میشود، FJ Cruiser همیشه عالی ظاهر میشد. ساختار قوی بدنه، فاصله زیاد از سطح زمین و سیستم پیشرفته ۴WD، اف جی کروزر را به فاتح زمینهای چالشبرانگیز تبدیل کرده بود. همچنین این خودرو از ویژگیهایی مانند دیفرانسیل عقب قفلکننده، کنترل کشش فعال و سیستم تعلیق آفرود بهره میبرد.
در زیر کاپوت این خودرو شاهد حضور موتور قدرتمند ۴ لیتری V۶ بودیم که قدرت و گشتاور کافی برای ماجراجویی در جاده و خارج از جاده را ارائه میکرد. اف جی کروزر با ظرفیت یدککشی و عملکرد چشمگیر آفرودی خود، برای جابهجایی تجهیزات و درنوردیدن زمینهای مختلف، طراحی شده بود.
در داخل کابین نیز محیط جادار و راحتی برای راننده و مسافران فراهم شده بود و طراحی داخلی کاربردی و بادوام آن از متریال مقاوم در برابر نفوذ آب و کفپوش لاستیکی تشکیل شده بود که تمیز کردن آن پس از گشتوگذارهای آفرودی را بسیار راحت میکرد. FJ Cruiser همچنین دارای امکانات مدرنی مثل اتصال بلوتوث، سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحه نمایش لمسی و سیستم صوتی درجه یک بود تا تجربه رانندگی لذتبخشی را در اختیار سرنشینان قرار بدهد.
تویوتا سولارا – Toyota Solara
سولارا یکی دیگر از خودروهای تویوتا است که همیشه حسرت متوقف شدن تولید آن را میخوریم. تولید این خودرو در سال ۲۰۰۸ متوقف شد و هرگز دوباره از سر گرفته نشد. سولارا دارای طراحی شیک با نمای ساده و استایل ایرودینامیک بود که حسی از ظرافت و اسپورت بودن را منتقل میکرد. چه بهعنوان یک کوپه و چه بهعنوان یک کانورتیبل، Solara به هر کجا که میرفت، نگاهها را به سمت خود میچرخاند و تاثیر ماندگاری در جادهها بر جای میگذاشت.
فضای داخلی سولارا، محیطی راحت و زیبا را ارائه میداد. صندلیهای جادار و طراحی متفکرانه کابین، حس ممتازی را بهوجود میآورد و به راننده و سرنشینان اجازه میداد تا سفرهای راحتی را تجربه کنند. توجه تویوتا به جزئیات و استفاده از متریال باکیفیت، کنترلهای ارگونومیک و محفظههای ذخیرهسازی، به خوبی در کابین سولارا دیده میشود و آن را به خودرویی کاربردی و لذتبخش برای استفادههای روزمره تبدیل میکرد.
از نظر عملکرد، سولارا گزینههای زیادی برای انتخاب کردن داشت؛ از موتورهای چهار سیلندر کارآمد و در عین حال توانا گرفته تا موتورهای V۶ قدرتمندتر، ترکیبی متعادل از عملکرد و مصرف سوخت بهینه را ارائه میدادند. مشخصات دقیق این خودرو در سالها و نسلهای مختلف، متفاوت بود؛ اما سولارا بهطور مداوم، تجربه رانندگی نرم، پاسخگو و جذابی را در اختیار رانندگان میگذاشت.
ویژگیهای فنی و تکنولولوژیکی نیز در سولارا کم نبودند و راحتی و سرگرمی سرنشینان را افزایش میدادند. بسته به سطح تریم و گزینهها، Solara دارای امکاناتی مانند سیستم صوتی ممتاز، سیستم ناوبری، اتصال بلوتوث و کنترل آبوهوای خودکار بود. این ویژگیها تجربه و لذت رانندگی را ارتقا میبخشیدند و سفر راحتی را تضمین میکردند.
جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.
۵۸۵۸