ناسا در توضیح این تصویر که به تازگی منتشر شده است نوشت: این صحنهی مسحورکننده یک سالگی اکتشافات جیمز وب را جشن میگیرد. در اینجا نمایی نزدیک از ابر میان ستارهای رو اوفیوچی(Rho Ophiuchi) که نزدیکترین منطقهی ستارهساز به زمین است را مشاهده میکنیم. وب نگاهی کاملا جدید به حدود ۵۰ ستارهی جوان که جرم […]
ناسا در توضیح این تصویر که به تازگی منتشر شده است نوشت: این صحنهی مسحورکننده یک سالگی اکتشافات جیمز وب را جشن میگیرد.
در اینجا نمایی نزدیک از ابر میان ستارهای رو اوفیوچی(Rho Ophiuchi) که نزدیکترین منطقهی ستارهساز به زمین است را مشاهده میکنیم. وب نگاهی کاملا جدید به حدود ۵۰ ستارهی جوان که جرم بسیاری از آنها به جرم ستاره ما نزدیک است انداخته و درکی اجمالی از مراحل اولیه زندگی خورشید ارائه میکند. غبار تیره و متراکم همچنان پیش ستارهها را ایجاد میکند در حالی که یک نوزاد ستارهای نوظهور دو جت عظیم از هیدروژن مولکولی را به سمت بیرون پرتاب میکند.
ما به طور مداوم از توانایی وب برای رصد جهان در وضوح بالا شگفتزده میشویم. این تلسکوپ با مطالعهی همه چیز از کهکشانهای دور اولیه گرفته تا منظومه شمسی ما که آن را خانه مینامیم این امکان را فراهم میکند تا داستان خود را بهتر درک کنیم. اکنون یک سال شگفتانگیز را پشت سر گذاشتهایم و سالهای زیادی پیش رو داریم.
جتهای سرخرنگ دوگانه که از ستارههای جوان نشات میگیرند نیمه تاریک بالای عکس را پوشاندهاند. در مرکز و بخش پایینی ساختاری به رنگ زرد کم رنگ و غار مانند وجود دارد که یک ستاره جوان در مرکز آن قرار دارد.
مجموعه ابر «رو اوفیوچی» مجموعهای از ابرهای میان ستارهای با سحابیهای مختلف است. این ابر میان ستارهای در فاصلهی تخمینی حدود ۴۶۰ سال نوری از زمین قرار دارد و یکی از نزدیکترین مناطق ستارهساز به منظومه شمسی به شمار میرود.
۵۸۵۸