تاریخ: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
1

استقبال بورسی‌ها از پذیره‌نویسی فلز فارابی

میزان مشارکت در «فلز فارابی» علی‌رغم روزهای سرد بورس در شروع فصل پاییز، پذیره‌نویسی صندوق فلز فارابی کمی فضای پاییزی بازار را متفاوت کرد و باعث شد سرمایه‌گذاران بار دیگر به تخصص و تجربه شرکت سبدگردان فارابی در امر مدیریت دارایی، اعتماد کنند تا پذیره‌نویسی فلز هم مانند دیگر صندوق‌های کارگزاری فارابی با مشارکت بالا […]



میزان مشارکت در «فلز فارابی»

علی‌رغم روزهای سرد بورس در شروع فصل پاییز، پذیره‌نویسی صندوق فلز فارابی کمی فضای پاییزی بازار را متفاوت کرد و باعث شد سرمایه‌گذاران بار دیگر به تخصص و تجربه شرکت سبدگردان فارابی در امر مدیریت دارایی، اعتماد کنند تا پذیره‌نویسی فلز هم مانند دیگر صندوق‌های کارگزاری فارابی با مشارکت بالا و در طی یک روز معاملاتی به پایان برسد.

در این پذیره‌نویسی بیش از ۵۰ هزار سرمایه‌گذار شرکت کردند که این مشارکت چشم‌گیر نشان از اهمیت این صندوق در بازار دارد. از مهم‌ترین دلایل استقبال اهالی بازار سرمایه از فلز فارابی را می‌توان تجربه موفق سبدگردان فارابی در کسب بازدهی مناسب صندوق‌های پیشین این مجموعه برای سرمایه‌گذاران قلمداد کرد.

چرا صندوق بخشی برای سرمایه‌گذاران جذاب است؟

صندوق بخشی از انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) است که بخش عمده‌ای از کل دارایی‌های آن به سرمایه‌گذاری در یک صنعت خاص اختصاص می‌یابد. طبق امیدنامه، صندوق‌های بخشی باید حداقل ۷۰ درصد از کل دارایی تحت مدیریت خود را به یک صنعت خاص مثل فلزات اساسی، پتروشیمی، خودروسازی، سیمان و سایر صنایع اختصاص دهند. لازم به ذکر است صندوق بخشی می‌تواند حداکثر تا ۲۰ درصد از کل دارایی خود را به سرمایه‌گذاری در سهام دیگر صنایع و سایر اوراق بهادار اختصاص دهد.

صندوق‌های بخشی نقش مهمی در تنوع‌بخشی به سبد دارایی سرمایه‌گذاران ایفا می‌کنند. صندوق‌های بخشی به سرمایه‌گذاران با سلایق متفاوت فرصت می‌دهند تا در صنعت مورد علاقه خود سرمایه‌‌گذاری کنند.  نکته قابل توجه در رابطه با صندوق‌های بخشی، پتانسیل کسب بازدهی بالاتر نسبت به بازار و شاخص صنعت مورد نظر است. بعضی از صنایع مثل صنعت فلزات اساسی بازدهی بالاتری را نسبت به شاخص کل بورس در سال‌های اخیر داشته‌اند. از همین جهت، صندوق‌های بخشی در شرایط مختلف بازار می‌توانند برگ برنده سرمایه‌گذاران باشند.

فلز فارابی، پرتفوی آهنین بورس

همانطور که اشاره شد پذیره‌نویسی صندوق بخشی «فلز فارابی» با مشارکت و استقبال فوق‌العاده اهالی بازار سرمایه در کمتر از سه ساعت به پایان رسید. از دلایل مهم استقبال سرمایه‌گذاران از فلز فارابی می‌توان به اعتماد سرمایه‌گذاران به مدیریت دارایی شرکت سبدگردان فارابی و وضعیت بنیادی سهام شرکت‌های صنعت فلزات اساسی اشاره کرد. این صنعت دومین صنعت بزرگ بازار محسوب می‌شود و در رده صنایع دلاری قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه شرکت‌های تولید کننده محصولات فلزی مثل فولاد مبارکه، صنایع ملی مس ایران، آلومینیوم ایران، فولاد خوزستان و دیگر شرکت‌های صنعت، محصولات خود را بر اساس قیمت جهانی فلزات به فروش رسانده و بخش قابل توجهی از تولیدات خود را در بازارهای صادراتی عرضه می‌کنند، این صعنعت پتانسیل کسب سود بیشتری نسبت به بورس، دلار و سایر بازارها دارد؛ بنابراین فلز فارابی می‌تواند با بهره‌گیری از تخصص و تجربه مدیران دارایی خود، بازدهی بالاتر از بورس و دلار را برای سرمایه‌گذارن محقق کند.

سهام بیشتر شرکت‌های صنعت فلزات اساسی جزء سهام ارزشی بازار طبقه‌بندی می‌شوند. سهم‌های ارزشی در مقایسه با سهام میانه و رشدی، از ارزش ذاتی بالایی برخوردار هستند و معمولا سودآوری مناسبی دارند. فلز فارابی این امکان را به شما می‌دهد تا بدون تحلیل و بررسی فرصت‌ها و ریسک‌های صنعت فلزات اساسی، در این صنعت به شکل اختصاصی سرمایه‌گذاری کرده و مدیریت دارایی خود در فلزات را به سبدگردان فارابی بسپارید.

فرصت سرمایه‌گذاری در فلز فارابی 

با وجود اینکه در روز دوشنبه ۳ مهرماه پذیره‌نویسی صندوق فلز فارابی به پایان رسید، شما می‌توانید با آغاز معاملات ثانویه این صندوق، نسبت به سرمایه‌گذاری در آن اقدام کنید. «فلز فارابی» از نوع صندوق‌های قابل معامله یا ETF است؛ بنابراین برای سرمایه‌گذاری تنها کافیست پس از آغاز معاملات ثانویه، نماد «فلز فارابی» را در سامانه معاملاتی کارگزاری خود جستجو کرده و واحدهای آن را به راحتی خریداری کنید.

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56171 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید