تاریخ: ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
1

آغاز افت تولید گاز پارس جنوبی از ۱۴۰۴

به گزارش شانا، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در دولت سیزدهم با توجه به اهمیت توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز کشور به منظور کاهش خام فروشی، اقتصاد مقاومتی و بی اثرسازی تحریم ها، تمرکز بر صنایع پالایشی را در دستور کار قرار داد و در ادامه با پیگیری گام های رو […]

به گزارش شانا، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در دولت سیزدهم با توجه به اهمیت توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز کشور به منظور کاهش خام فروشی، اقتصاد مقاومتی و بی اثرسازی تحریم ها، تمرکز بر صنایع پالایشی را در دستور کار قرار داد و در ادامه با پیگیری گام های رو به جلو خود، برای نخستین بار در کشور با صدور خدمات فنی – مهندسی و تجهیزات مهم پالایشی از جمله کمپرسور و کاتالیست ساخت ایرانی به پروژه های …

، قرارداد صادرات گاز ایران به بغداد در سفر معاون وزیر نفت در امور گاز به بغداد و در محل وزارت برق عراق امضا و به مدت پنج سال تمدید شد. عراق روزانه به ۳۵ هزار مگاوات برق نیاز دارد که به دلیل شرایط کنونی این کشور تنها ۲۰ هزار مگاوات در روز تولید می کند و یک سوم این برق با گاز وارداتی از ایران تأمین می شود. …

درصد) بدون اعمال هیچ گونه خاموشی علی رغم افزایش بیش از ۲ میلیونی مشترکین و افزایش قابل توجه دمای هوا را می توان در همین مقوله مورد اشاره قرار داد. اما به منظور رشد تولید و رونق اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز صنایع حتی در گرم ترین روزهای سال و در زمان پیک مورد توجه جدی وزارت نیرو قرار گرفت، در این راستا با پیشبرد استراتژی های مختلف موفق شد برق بیشتری را به بخش تولید کشور تزریق کند که نتیجه آن …

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، مصطفی نخعی با بیان اینکه فروش نفت و فرآورده های نفتی از مهم ترین راه های تامین منابع ارزی کشور است، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ به دنبال تلاش های گسترده وزارت نفت، شاهد افزایش فروش نفت و فرآورده ها و بازگشت منابع ارزی به کشور بودیم. سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با قدردانی از وزارت نفت بابت تلاش های انجام شده برای افزایش فروش و صادرات نفت در شرایط تحریمی، تصریح کرد …

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، ناصر اسکندری معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با تاکید بر اینکه حدود ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه های حرارتی تأمین می شود، گفت: در طول سال گذشته میزان تولید برق این نیروگاه ها با رشد چهار درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به ۳۴۶ میلیون مگاوات رسیده است. وی ادامه داد: از این میزان تولید حدود ۲۰۰ میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه …

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از بازار ، اظهار داشت: توسعه طرح های پارس جنوبی و افزایش میزان تولید از میدان گازی پارس جنوبی در دستور کار قرار دارد. وی افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال ” جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری شده و در مجموعه نفت و گاز پارس در راستای رشد چشمگیر تولیدات در میادین مختلف نفتی و گازی اهتمام می ورزیم. مدیر عامل نفت و گاز …

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از اکونگار ، علی بختیار در گفت وگو با ایلنا درباره مهمترین برنامه هایی که صنعت نفت کشور در سال آینده باید در دستور کار قرار دهد، اظهار داشت: صنعت نفت و گاز یک صنعت بین المللی است و ابتدا باید رویکرد این صنعت به سمت جهانی شدن باشد. وضعیت جهانی تولید و میزان سرمایه گذاری که باید در صنعت نفت و گاز انجام شود را باید تحت نظر قرار دهیم و متناسب با آن در بازارهای …

قیمت گاز در سال های آینده را فراهم می کند. روسیه، ایران و قطر با هم حدود ۶۰ درصد از ذخایر گازی جهان را به خود اختصاص داده اند و آنها ۳ کشوری بودند که در تاسیس GECF نقش فعال داشتند که ۱۱ عضو آن بر ۷۱ درصد ذخایر گازی جهان کنترل دارند و ۵۳ درصد از خطوط لوله گاز و ۵۷ درصد از صادرات LNG در دنیا را به خود اختصاص داده اند. در بیانیه اوپک گازی که در مسکو به توافق رسید، آمده است …

علی اصغر زرگر در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره مهمترین اولویت صنعت نفت در سال جاری اظهار داشت: ابتدا اینکه اگر این امکان وجود دارد باید در سیاست خارجی فعالتر عمل کنیم تا بتوانیم سرمایه بیشتری در حوزه نفت و گاز جذب کنیم زیرا این صنعت سرمایه بر، توسعه آن درازمدت بوده و همچنین تکنولوژی مورد نیاز در این حوزه هایتک است. وی افزود: اولویت اصلی انعقاد قراردادهای مناسبی است که …

کشور بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد، به همین دلیل برنامه ها و اهداف این بخش بسیار حائز اهمیت است. افزایش ظرفیت از طریق تکمیل طرح های نیمه تمام نیروگاهی، افزایش کارایی و رفع محدودیت های تولید نیروگاه های حرارتی و جایگزینی نیروگاه های فرسوده، برنامه ریزی برای احداث و بهره برداری از حداقل ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید توسط صنایع بزرگ و بهره برداری از ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید …

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه ، پروژه بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی گهران سیرجان دارای دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی بوده که تکنولوژی و غالب تجهیزات به خصوص تجهیزات اصلی این پروژه بومی و ساخت داخل است. این طرح در پایان دوره ساخت خود حدود ۵۰ نفر اشتغال زایی مستقیم به همراه خواهد داشت و به عنوان پروژه زیرساخت تامین برق صنایع منطقه گل گهر نقش بسزایی ایفا خواهد کرد …

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از وزارت نیرو(پاون)، زهرا اسماعیل زاده درباره نیروگاه های مولد مقیاس کوچک حرارتی ادامه داد: پیرو ابلاغ دستورالعمل توسعه مولدهای مقیاس کوچک در سال ۱۳۸۷ این برنامه در دستور وزارت نیرو و شرکت توانیر قرار گرفت. وی خاطرنشان کرد: از ابتدای توسعه نیروگاه های مولد مقیاس کوچک تا کنون تعداد ۳۱۳ نیروگاه با ظرفیت نامی ۲۳۴۲ مگاوات در سطح کشور به بهره برداری رسیده …

…. توسل به سوخت های مایع آلاینده و لغو صادرات گاز، راه حل های موقتی هستند. – پتانسیل انرژی های تجدیدپذیر: ایران پتانسیل عظیمی برای تولید انرژی خورشیدی و بادی دارد. توسعه این منابع می تواند کمبود برق را جبران کند و به حفظ محیط زیست کمک کند. چالش های گسترش انرژی های سبز – فشارهای مالی: دولت با کمبود منابع مالی برای سرمایه گذاری در پروژه های انرژی های تجدیدپذیر روبرو …

، وزیر نیرو در آغاز به کار دولت سیزدهم ایجاد ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی و بادی بود تا به نحوی این عقب ماندگی از برنامه ششم جبران شود. در برنامه هفتم نیز پیش بینی شده ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر تا پایان برنامه (سال ۱۴۰۷) به ۳۰ هزار مگاوات برسد. در روز های پایانی سال ۱۴۰۲ چهار نیروگاه تجدیدپذیر، اعم از خورشیدی و بادی وارد شبکه سراسری برق شدند و به این ترتیب ظرفیت اسمی نیروگاه …

علیرضا صادقی در گفت وگوی نوروزی خود با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) ، به آخرین وضعیت عرضه خودرو در بورس کالا اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۱ شاهد ورود خودروی سواری به بورس بودیم اما با تصویب دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری توسط شورای رقابت در تاریخ ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ و انحصاری اعلام کردن بازار همه خودروهای سواری، عرضه خودرو سواری توسط خودروسازان متوقف شد. …

نفت اقداماتی را برای ایجاد جذابیت برای پروژه های مشترک میدان گازی طبق برنامه هفتم توسعه انجام داده است. این رویکرد نه فقط با هدف رسیدگی به ناترازی گاز، بلکه تشویق به توسعه میادین مشترک و افزایش بازگشت سرمایه برای سرمایه گذاران از بخش غیردولتی است. در همین زمینه با زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفت وگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند. وی با اشاره به مدل جدید ایجاد جذابیت برای …

به گزارش می متالز، حبیب قراگوزلو مدیرعامل پیشین برق منطقه ای تهران با اشاره به برنامه های این شرکت برای سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: در حوزه افزایش ظرفیت تولید پراکنده برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۳۱۳ مگاوات پروژه در برق منطقه ای تهران تعریف شده که معادل ۳ برابر ظرفیت در نظر گرفته شده برای سایر شرکت های برق منطقه ای است. وی با تاکید بر اهمیت حرکت به سمت انرژی های تجدیدپذیر اضافه کرد: در حوزه تولید …

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از پردیسان آنلاین، تلاش برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفت، به طوری که وزارت نیرو در این دولت اقدامات خود را در جهت فراهم کردن توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور انجام داده است. همان ایام آغاز به کار دولت سیزدهم علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو از تلاش برای افزایش ۳۵ هزار مگاواتی ظرفیت …

…> در سال ۱۳۸۰ و دکترای مهندسی عمران راسال ۱۳۸۵ دریافت کرد سوابق اجرایی ۱-:عضو هیات علمی تمام وقت در دانشگاه های صنعت آب و برق شهید عباسپور و دانشگاه شهید بهشتی ۲-از سال ۱۳۷۳ تا سال ۱۳۸۵ کارشناس ارشد عمران در مهندسین مشاور پارس ویستا شرکت در دوره های تخصصی : ۱-دوره مدیریت پیشرفته عملی ساخت در کشور ژاپن در سال ۱۳۸۱ ۲-دوره حفر کانال بدون ترانشه در دانشگاه صنعت آب …

به گزارش پایگاه خبری نیروگاهیان به نقل از ساتبا، ضمن تبریک فرارسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، دستاوردهای سازمان در سال ۱۴۰۲ را برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت ۵۳ مگاوات به بهره برداری رسید و پیش بینی می شود بیش از ۴۳۰۰ سامانه خورشیدی در دست احداث در آغاز سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسند. وی با تشریح جزییات برنامه ساخت سامانه های خورشیدی کوچک …

جلیل سبحانی به عنوان یکی از پیشکسوتان صنعت پتروشیمی، به دلیل خدمات ارزنده اش در بومی سازی تولید کاتالیست های صنایع نفت و گاز و پتروشیمی به پدر صنعت کاتالیست ایران شهرت یافته است. جلیل سبحانی، پدر کاتالیست ایران جلیل سبحانی در سال ۱۳۴۳ در شازند اراک متولد شده است. دوران تحصیلی ابتدائی تا دبیرستان را در شهرستان شازند به پایان رسانده و از سال ۱۳۶۰ الی ۱۳۶۱ در فرمانداری شهرستان …

به گزارش صدای بورس ،بهادر احرامیان، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در مورد چالش های فعالان صنعت فولاد در سال گذشته گفت: یکی از چالش ها بحث زیرساخت ها بود که در سال ۱۴۰۲ هم ادامه پیدا کرد، هر چند اوضاع تامین برق به لطف مدیریت یک مقدار بهتر بود و در حوزه گاز هم شاید به خاطر هوای گرمتر نسبت به سال های قبل، کمی وضعیت بهتر بود؛ اما کماکان صنعت فولاد ایران ب …

دستاورد بزرگ برای ساتبا رقم خورد. وی ادامه داد: طرح ویژه دولت با ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر پس از اخذ مجوز شورای اقتصاد و برگزاری مناقصات مرتبط با آن در ساتبا به مرحله اجرا رسید. با همکاری گسترده ای که در ۳۰ استان کشور از سوی استانداری ها، مجموعه شرکت های برق منطقه ای، منابع طبیعی، محیط زیست و سازمان امور اراضی با این دفتر صورت گرفت و با همکاری تنگاتنگ با توانیر و وزارت نیرو، شرایط …

متانول به عنوان بزرگ ترین اقلام صادراتی ما تاثیر گذاشت. در نتیجه با وجود این که به لحاظ تناژ، مقدار بیشتری صادر کرده ایم اما ارز کمتری به دست آورده ایم. حسینی ارزش مجموع صادرات نفت، گاز، میعانات و محصولات پتروشیمی در سال ۴۰۱ را حدود ۳۰ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: در ۱۱ ماهه سال ۴۰۱، ۲۷ میلیارد دلار درآمد صادراتی داشتیم اما در سال ۴۰۲ مجموع صادرات ما در ۱۱ ماهه منتهی به ۳۰ بهمن به …

تیتربرتر به نقل از از مدیریت مرکز اسناد و موزه های صنعت نفت، هر جلد کتاب میدان نفتون از آغاز تاکنون حدود ۶۰۰ صفحه (در مجموع ۳۵۰۰ صفحه) است که به ۶ فصل کاوش نفت، اکتشاف و تولید نفت، انتقال نفت و فرآورده های نفتی، پالایش نفت و توزیع فرآورده های نفتی، صادرات نفت و گاز و دیگر فرآورده های نفتی و عملیات غیرصنعتی تقسیم شده است. نویسنده کتاب که بازنشسته سال ۱۳۹۴ صنعت نفت (شرکت ملی مناطق نفت …

پس از ترور پنج مهندس چینی در حمله انتحاری در خیبرپختونخوا پاکستان، شرکت چینی پیمانکار، روند توسعه مهمترین پروژه برق آبی در حال ساخت پاکستان را به حالت تعلیق درآورد. به گزارش تسنیم افغانستان؛ در پی ترور پنج مهندس چینی در یک حمله انتحاری در خیبرپختونخوا پاکستان، شرکت چینی کار پروژه توسعه برق آبی تاربلا را به حال تعلیق درآورد. به گزارش رسانه های پاکستانی، شرکت چینی بیش از دو …

سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی همسو با جذب سرمایه خارجی در این منطقه در اردیبهشت ماه امضا شد. این شرکت چینی در حوزه پایین دست پتروشیمی با سرمایه گذاری خارجی معادل ۱۷۵ میلیارد تومان، سالانه ۳۰ هزار تن فرمات سدیم تولید خواهد کرد. ** تفاهم نامه همکاری شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با هدف توسعه میدان های نفتی و گازی به امضای …

: تخصیص اعتبارات هزینه ای به میزان ۱۶۲۰ هزار میلیارد تومان انجام شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۴۳ درصدی داشته است. معاون رئیس جمهور ادامه داد: تخصیص اعتبارات طرح های تملک دارایی های ثابت با ۲۰ درصد رشد به ۳۰۳ هزار میلیارد تومان رسید. منظور تصریح کرد: درآمدهای پایدار دولت شامل درآمدهای مالیاتی، گمرکی و سود سهام شرکت های دولتی ۵۷ درصد رشد داشت و واگذاری دارایی های سرمایه ای شامل صادرات نفت و گاز با رشد ۱۷ درصدی همراه بود. Visits: 1 …

تصمیم گیران انرژی کشور که تولید فزاینده گاز از میدان پارس جنوبی و شتاب در احداث خطوط لوله سراسری را فراروی خود می دیدند دست به اقدامی اساسی زدند و با امضای قراردادی ارزشمند و تاریخی با شرکت زیمنس آلمان سبب شدند فناوری ساخت توربین به ایران منتقل و به اصطلاح بومی سازی شود. داخلی سازی ۵۰ دستگاه توربوکمپرسور یک تدبیر آینده نگرانه بود که خشت نخست برای گام های بزرگ تر شد و در مدت زمان ۱۰ سال …

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 118133 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :