تاریخ: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰:۱۹
1

تصاویر | بازسازی عجایب هفت‌گانه با هوش‌ مصنوعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که عجایب هفت‌گانه باستانی جهان، مانند کلوسوس رودس (the Colossus of Rhodes) و باغ‌های معلق بابل (Hanging Gardens of Babylon) را به زندگی بازگرداند. هوش مصنوعی تصویرساز، Midjourney، این شگفتی‌های تاریخی در دنیای امروز را با موفقیت بازسازی کرده است. به غیر از هرم بزرگ […]



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که عجایب هفت‌گانه باستانی جهان، مانند کلوسوس رودس (the Colossus of Rhodes) و باغ‌های معلق بابل (Hanging Gardens of Babylon) را به زندگی بازگرداند.

هوش مصنوعی تصویرساز، Midjourney، این شگفتی‌های تاریخی در دنیای امروز را با موفقیت بازسازی کرده است. به غیر از هرم بزرگ جیزه، تنها بازمانده عجایب هفت‌گانه جهان، عوامل مختلفی مانند جنگ‌ها، زوال تمدن‌ها و بلایای طبیعی به مرور زمان باعث از بین رفتن این سازه‌ها شده‌اند.
هوش مصنوعی همچنین حرم بزگ جیزه را بازسازی کرده‌ است. ساخت آن در اوایل قرن ۲۶ قبل از میلاد آغاز شد و بیست و هفت سال طول کشید تا تکمیل شود. مصریان باستان به فرماندهی فرعون خوفو، برای ساخت این شگفتی سنگ‌هایی را به وزن دو و نیم تن می‌کشیدند.
با گذشت زمان، بخش زیادی از پوشش سنگ آهک صاف و سفید حرم جیزه برداشته شد و ارتفاع هرم از ۱۴۶.۶ متر به ۱۳۸.۵ کاهش یافت. هوش مصنوعی سنگ آهک سفید در بالای حرم را بازسازی کرده است و ظاهری اصلی به آن بخشیده است.

حرم جیزه

مجسمه عظیم طلایی زئوس به ارتفاع ۱۲ متر، زمانی معبدی در المپیا، یونان را مزین می‌کرد. این شاهکار برای رقابت با آتنی‌ها ساخته شد. جورجیوس کدرنوس (Georgios Kedrenos)، مورخ بیزانسی قرن یازدهم، می‌گوید این مجسمه به قسطنطنیه منتقل شد، جایی که در آتش سوزی بزرگ کاخ لاوسوس در سال ۴۷۵ پس از میلاد از بین رفت.

مجسمه زئوس

مجسمه مشهور ۳۰ متری که هلیوس، خدای خورشید یونانی را به تصویر می‌کشد، یک شگفتی مهندسی بود که بندر جزیره یونانی رودس را زیبا کرد. مجسمه کلوسوس رودس با زمین لرزه‌ای که بعدها اتفاق افتاد بر روی زانوهایش فرو ریخت.
تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی کولوسوس را در مکان دقیق خود نشان می‌دهد و همچنین افرادی را در بر میگیرد تا نگاهی اجمالی به نحوه ظاهر شدن آن در روزگار کنونی ارائه دهد.

مجسمه کلوسوس رودس

معبد آرتمیس یکی دیگر از عجایب هفت‌گانه جهان است؛ این معبد که به آرتمیس، الهه یونانی تقدیم شده است، تاریخ پرتلاطمی را تجربه کرد و سه بار ساخته و تخریب شد.
ابتدا قربانی هروستراتوس شد که به دنبال شهرت بود. سپس گوت‌ها که از دست رومیان می‌گریختند، هنگام عبور از آن، این معبد را خراب کردند. مرگ نهایی آن در ۴۰۱ پس از میلاد اتفاق افتاد، زمانی که یک گروه مسیحی آن را فرو ریختند و تنها پایه‌ها و یک ستون انفرادی باقی ماند که امروزه هنوز قابل مشاهده است.

معبد آرتمیس

فانوس اسکندریه با ارتفاع حدود ۱۰۶ متر در جزیره فاروس در بندر اسکندریه مصر باستان قرار گرفت. این سازه که در زمان حکومت بطلمیوس دوم فیلادلفوس ساخته شد، ساختاری پیچیده بود که برای نمایش دستاوردهای فکری جهان ساخته شد و پایه‌های ریاضی و هندسی آن نشان‌گر دستاوردها بود. (Sostratus of Cnidus) مغز متفکر این طرح بود.
با این حال، فانوس دریایی به تدریج در پی سه زلزله بین ۹۶۵ تا ۱۳۲۳ پس از میلاد از بین رفت.

فانوس اسکندریه

آرامگاه هالیکارناسوس در سال ۳۵۰ قبل از میلاد به عنوان مقبره ای برای ماوسولوس، فرمانروای کاریا در آسیای صغیر باستان ساخته شد، به قدری قابل توجه بود که اصطلاح “مقبره” را به وجود آورد که اکنون معمولاً برای بناهای یادبود تدفین مهم استفاده می شود.
این سازه عناصر طراحی از سنت های یونانی، خاور نزدیک و مصر را با استفاده از سنگ مرمر آناتولی و پنتلیک ترکیب کرد.

فانوس اسکندریه

تخمین زده می‌شود که در حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد، باغ‌های معلق بابل که دارای تراس‌های پیچیده، عناصر آبی خیره‌کننده و گیاهان شناور است، ساخته شدند. افسانه‌ها حاکی از آن است که آنها تقریباً در ۸۰ کیلومتری جنوب بغداد امروزی در عراق قرار داشتند.

باغ‌های معلق بابل

منبع: thetimes.gr
۲۲۷۲۲۷

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 123204 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.