تاریخ: ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۰:۱۹
1

جیغ سبزها را در نیاورید!

غزال زیاری_ نتایج یک تحقیق جدید حکایت از آن دارد که گیاهان زمانی که مضطرب می‌شوند، صداهایی مثل فریاد تولید می‌کنند. تحقیقات حکایت از آن دارد که گیاهان در این شرایط صداهایی تولید می‌کنند که بدون استفاده از تجهیزات علمی، انسان‌ها قادر به شنیدن آنها نیست. این تحقیق که نتیجه آن در سال ۲۰۲۳ در […]



غزال زیاری_ نتایج یک تحقیق جدید حکایت از آن دارد که گیاهان زمانی که مضطرب می‌شوند، صداهایی مثل فریاد تولید می‌کنند. تحقیقات حکایت از آن دارد که گیاهان در این شرایط صداهایی تولید می‌کنند که بدون استفاده از تجهیزات علمی، انسان‌ها قادر به شنیدن آنها نیست.

این تحقیق که نتیجه آن در سال ۲۰۲۳ در مجله Cell منتشر شده، نشان می‌دهد که گیاهان این سروصداها را در هنگام پریشانی و استرس حاد تولید می‌کنند.

صداهایی که ما نمی‌شنویم
لیلاچ هادانی، زیست‌شناس تکاملی در این باره گفته: « حتی در یک محیط آرام، صداهای زیادی هست که ما آنها را نمی‌شنویم و همین صداها حامل اطلاعات زیادی هستنند. برخی حیوانات می‌توانند این صداها را بشنوند؛ در نتیجه این احتمال وجود دارد که تعامل صوتی زیادی رخ دهد.»
او ادامه داد:« گیاهان همیشه با حشرات و حیوانات دیگر تعامل دارند و بسیاری از این موجودات با بهره‌گیری از صدا با هم ارتباط برقرار می‌کنند. در نتیجه کاملا غیر بهینه است که گیاهان از امکان ایجاد صدا بهره‌ای نبرند.»
بیشتر بخوانید:

این یافته‌ها حکایت از آن دارد که گیاهان هنگامی که مضطرب می‌شوند، صداهای باورنکردنی و بلندی ایجاد می‌کنند و این در حالی است که گیاهان بدون استرس، صدایی تولید نمی‌کنند. تعریف اضطراب در این مطالعه، درباره گیاهانی است که ساقه‌هایشان قطع می‌شود یا دچار کم آبی می‌شوند.
البته هنوز مشخص و قطعی نیست که گیاهان چطور این صداها را تولید می‌کنند.

هادانی دراین باره گفت:« الان که ما می‌دانیم که گیاهان صدا تولید می‌کنند، سوال بعدی این است که چه کسانی ممکن است این صداها را بشنوند. ما در حال حاضر مشغول بررسی واکنش سایر موجودات از جمله حیوانات و گیاهان دیگر به این صداها هستیم. همچنین توانایی خودمان در شناسایی و تفسیر صداها در محیط‌های کاملا طبیعی را بررسی می‌کنیم.»
مطالعات جدید نشان داد که رژیم‌های غذایی صنعتی غربی ممکن است نحوه هضم گیاهان در بدن انسان را تغییر دهند. از آنجا که رژیم‌های غذایی مدرن فاقد فیبر هستند، شیوه‌ای که بدن ما، سلولز موجود در میوه‌ها و سبزیجات را تجزیه می‌کند، در حال تغییر است.
منبع: indy۱۰۰
۵۸۵۸

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 119231 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.