تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲:۳۲
1

این کراس‌اور چینی کم‌مصرف به زودی به ایران می‌آید؟/ عکس

شرکت نورا موتور یکی از تازه‌ واردهای دنیای خودرو است که قصد دارد تا در کنار برند مکث موتور، محصولات برند ونوسیا را به ایران وارد کند. البته معایب محصولات ونوسیا و برند ناشناخته نورا موتور، از همین الان هم معلوم شده اما به هر حال حدس می‌زنیم که این شرکت به زودی، به مهمانی […]



شرکت نورا موتور یکی از تازه‌ واردهای دنیای خودرو است که قصد دارد تا در کنار برند مکث موتور، محصولات برند ونوسیا را به ایران وارد کند. البته معایب محصولات ونوسیا و برند ناشناخته نورا موتور، از همین الان هم معلوم شده اما به هر حال حدس می‌زنیم که این شرکت به زودی، به مهمانی خودروهای هیبریدی هم وارد می‌شود. به همین خاطر به سراغ جدیدترین محصول هیبریدی آن‌ها یعنی ونوسیا V-Online هیبریدی رفتیم و سر و ته آن را درآوردیم. در ادامه با قیمت، مشخصات فنی و آپشن‌ها و جذاب‌ترین قابلیت‌های این کراس اوور هیبریدی آشنا می‌شویم.
معرفی کوتاه ونوسیا وی آنلاین هیبریدی
این خودرو یک کراس اوور پلاگین هیبریدی است که از نظر ظاهری، هیچ فرقی با ونوسیا V-Online بنزینی ندارد و در کشور چین هم با نام ونوسیا V-Online DDi شناخته می‌شود. پلتفرم این خودرو مستقیما از نیسان قشقایی هیبریدی کپی شده و قیمت آن هم در محدوده‌ی بالاتر از ۲۰ هزار دلار خواهد بود؛ چرا نیسان قشقایی؟ چرا که برند ونوسیا، یکی از زیر شاخه‌های شرکت دانگ فنگ – نیسان است که در حال حاضر، روزگار خوبی را در چین سپری نمی‌کند و فروش جالبی هم ندارد.
طراحی ظاهری و ابعاد

اندازه و ابعاد ونوسیا وی آنلاین PHEV DDi تقریبا با مدل بنزینی یکی است و شامل ۴۶۰۷ میلی متر طول، ۱۹۱۷ میلی متر عرض و ۱۶۲۴ میلی متر ارتفاع می‌شود و فاصله محورهای آن هم به ۲۷۰۰ میلی متر می‌رسد. از نظر قد و هیکل، لاماری ایما هیبرید فیس لیفت دقیقا تنه به تنه این خودرو حرکت می‌کند.

برخلاف اندازه، چهره و طراحی ونوسیا وی آنلاین هیبریدی با مدل بنزینی کمی فرق دارد و اگر بیشتر دقت کنید، این تفاوت‌ها را می‌توانید در سپر جلو، هواکش‌های گلگیر و مدل رینگ‌ها پیدا کنید. رینگ‌های خودروهای هیبریدی به دلیل اینکه مقاومت کمتری در برابر جریان هوا داشته باشند، پره‌های بزرگتری دارند تا از گیر افتادن جریان‌های گردابی در داخل دیسک‌ها و مصرف بیشتر انرژی جلوگیری کنند.

مدل بنزینی

مدل هیبریدی

در تصویرهای بالا، کاملا می‌توانید این نکات را ببینید؛ فقط به هواکش گلگیر های جلو، فرم جلو پنجره و طرح رینگ‌ها و مدل چراغ‌ها نگاه کنید.
طراحی کابین و داشبورد

اتاق و داشبورد ونوسیا وی آنلاین هیبریدی هم چند فرق اساسی با همزاد بنزینی خود دارد. برای مثال، اهرم دنده از این خودرو حذف و کلید مدرن جایگزین آن شده است. همچنین رنگ سفید و خاکستری هم به تریم داخلی اضافه شده تا اتاق ونوسیا وی آنلاین هیبریدی را مدرن‌تر نشان دهد.

داشبورد ونوسیا وی آنلاین PHEV DDi هم میزبان دو نمایشگر دیجیتال با ابعاد ۱۲.۳ اینچ است و روی کنسول وسطی هم می‌توانید ترمز پارک برقی، شارژر وایرلس و … را پیدا کنید.
تجربه سکوت و آرامش در کابین به لطف تکنولوژی NVH

در طراحی اتاق این خودرو از استاندارد NVH (مخفف noise, vibration, heat) استفاده شده که انتقال نویز، حرارت، و ویبره و ارتعاش به کابین را تا جای ممکن کاهش می‌دهد.
مشخصات فنی و آپشن‌های ونوسیا V-Online هیبریدی

زمانی که کاپوت این خودرو را بالا می‌زنید، تازه حساب کار دست شما می‌آید. ونوسیا V-Online هیبریدی از سیستم هیبرید پیشرفته‌ی بی وای دی DM-i بهره می‌برد و به یک پیشرانه چهار سیلندر توربو شارژ ۱.۵ لیتری هیبریدی مجهز شده که می‌تواند ۲۰۱ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. گیربکس ونوسیا وی آنلاین هیبریدی از نوع گیربکس‌ اتوماتیک DHT تک سرعته است که به حالت‌ رانندگی اسپرت و اکو هم مجهز شده. این عددها در ونوسیا V-Online بنزینی به ۱۹۰ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور می‌رسد و وظیفه انتقال قدرت هم بر عهده گیربکس اتوماتیک دو کلاچه ۷ سرعته بود.

حداکثر سرعت ونوسیا وی آنلاین هیبریدی روی ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است اما به لطف موتور هیبریدی می‌تواند در کمتر از ۷.۸ ثانیه، از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.
مسافرت ۱۱۳۲ کیلومتری با یک باک

همچنین مصرف سوخت ونوسیا وی آنلاین هیبریدی در حالت هیبریدی و در هر ۱۰۰ کیلومتر، فقط ۴.۳ لیتر است. به علاوه اگر فقط روی حالت تمام برقی رانندگی کنید، این خودرو می‌تواند تا ۱۰۰ کیلومتر را صرفا با اتکا به موتور برقی خود طی کند و اصلا نیازی به موتور بنزینی ندارد.
همچنین مصرف انرژی در این موتور برقی هم تقریبا ۱۶ کیلو وات در هر ساعت است که اگر این عددها را با ظرفیت باتری و مصرف سوخت پیشرانه ترکیب کنیم، متوجه می‌شویم که ونوسیا وی آنلاین PHEV DDi با باک پر از بنزین و باتری‌های فول شارژ، می‌تواند ۱۱۳۲ کیلومتر را بدون توقف طی کند. به علاوه تکنولوژی ترمزهای احیا شونده و قابلیت رانندگی با یک پدال هم در این خودرو وجود دارد که به مصرف کمتر بنزین و انرژی کمک می‌کند.
از آن جایی که معماری نیسان قشقایی روی پلتفرم ۴۰۰ ولت DC بنا شده، پس ونوسیا V-Online هیبریدی هم می‌تواند به شارژرهای سریع وصل شود و فقط در عرض ۳۰ دقیقه، ظرفیت‌ باتری‌های خود را از ۲۰ به ۸۰ درصد برساند. در انتهای این بخش به آپشن‌ها و امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی در ونوسیا وی آنلاین هیبریدی می‌رسیم:

کروز کنترل اتوماتیک
سیستم کنترل کشش و پایداری
ترمز ABS و EBD
دستیار حرکت در سربالایی
ترمز پارک برقی و اتوهلد
آینه‌های جانبی برقی و تاشو
سنسور پارک و دوربین دنده عقب
قابلیت رانندگی با یک پدال
سانروف و سقف پاناروما
مولتی مدیا لمسی و کلاستر دیجیتال ۱۲.۳ اینچی
صندلی‌های برقی با تنظیم ۶ حالته (آپشنال)
۵ کیسه هوا (نسخه فول آپشن)
پشتیبانی از استاندارد آلایندگی یورو ۶
۶۰۵ لیتر فضای صندوق عقب
سیستم تعلیق مک فرسون در محور جلو و مولتی لینک در محور عقب
رینگ‌های ۱۸ اینچی و ۱۹ اینچی آپشنال
تهویه مطبوع اتوماتیک
قفل مرکزی
سیستم ورود بدون کلید به کابین و استارت کی لس
اتو لایت و دی لایت

قیمت ونوسیا وی آنلاین هیبریدی و شانس واردات به ایران
قیمت ونوسیا وی آنلاین پلاگین هیبریدی در بازار چین، حول و حوش ۲۱ هزار دلار و کمی بالاتر است که در صورت واردات این خودرو به ایران، قیمت آن شاید از مرز ۲.۵ میلیارد تومان هم فراتر رود. در حال حاضر واردات لاماری ایما هیبریدی و فونیکس تیگو ۸ پرو پلاگین هیبریدی به ایران قطعی شده و به نظر می‌رسد که شرکت‌ها و خودروهای بیشتری هم به این مهمانی اضافه خواهند شد.
۲۲۷۲۲۷

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 14339 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.