تاریخ: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۴:۳۹

برخورد صاعقه با سکوی پرتاب موشک فالکون هوی/ عکس

ویدئوها و تصاویر خیره‌کننده‌ای که در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده‌اند، لحظه برخورد صاعقه با سکوی پرتاب را در حالی ثبت کرده‌اند که موشک «فالکون هوی»(Falcon Heavy) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) در انتظار پرتاب روز ۲۷ آوریل است. «مرکز فضایی کندی»(KSC) ناسا در فلوریدا، شرایط هوایی ناملایمی را تجربه کرد و در معرض هشدارهای رعد و […]



ویدئوها و تصاویر خیره‌کننده‌ای که در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده‌اند، لحظه برخورد صاعقه با سکوی پرتاب را در حالی ثبت کرده‌اند که موشک «فالکون هوی»(Falcon Heavy) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) در انتظار پرتاب روز ۲۷ آوریل است.
«مرکز فضایی کندی»(KSC) ناسا در فلوریدا، شرایط هوایی ناملایمی را تجربه کرد و در معرض هشدارهای رعد و برق و گردباد قرار گرفت که باعث شد تلاش برای پرتاب فالکون هوی متوقف شود. زمان پرتاب به روز ۳۰ آوریل موکول شد.
دوربین‌های واقع در اطراف سکوی پرتاب، مناظری را از برخورد صاعقه به دکل حفاظتی بالای برج ثابت مستقر در «سکوی پرتاب ۳۹ای»(LC-۳۹A) ثبت کردند. دکل به گونه ای طراحی شده است که بار الکتریکی را از موشک روی سکوی پرتاب دور کند و آن را به طور ایمن به زمین هدایت کند.
روز بعد، پس از کاهش طوفانی که به تگرگ، گردباد و رعد و برق منجر شد، اسپیس‌ایکس در یک توییت نوشت که گروه‌های مهندسی، بازرسی‌های بیشتری را روی فالکون هوی، محموله‌ها و تجهیزات پشتیبانی زمینی انجام دادند. به نظر می‌رسد این بررسی‌ها نشان می‌دهند که دکل حفاظتی در برابر صاعقه طبق برنامه عمل کرده است و از موشک و محموله آن در برابر آسیب محافظت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

وب‌سایت «Spaceflight Now» در توییتر خود، یک ویدیوی باورنکردنی را از حمله صاعقه به سکوی پرتاب منتشر کرد که قدرت ترسناک طبیعت را در حالی نشان داد که رعد و برق، آسمان طوفانی فلوریدا را روشن می‌کرد.
این پرتاب که قرار بود یک ماهواره «ویاست-۳ امریکاس»(ViaSat-۳ Americas) را به مدار زمین بفرستد، برای پرتاب در روز ۲۸ آوریل برنامه‌ریزی شد اما دوباره به تعویق افتاد. فالکون هوی سرانجام روز ۳۰ آوریل ساعت ۸:۲۶ شب به وقت منطقه زمانی شرقی، همراه با ماهواره ۶۴۰۰ کیلوگرمی پرواز کرد.
این ششمین پرواز موشک فالکون هوی اسپیس‌ایکس به شمار می‌رود که از سه واحد مرحله اول موشک فالکون۹ تشکیل شده است. این پرواز ویژه، یک ماهواره ارتباطی به نام «آرکتوروس»(Arcturus) را نیز حمل می‌کرد که محصول شرکت «آسترانیس اسپیس تکنولوژیز»(Astranis Space Technologies) مستقر در سان‌فرانسیسکو است و همچنین، یک کیوب‌ست اینترنت اشیا به نام «جی‌اس-۱»(GS-۱) که توسط شرکت «گراویتی اسپیس»(Gravity Space) مستقر در واشنگتن مدیریت می‌شود.
۵۸۳۲۱

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 26953 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.