تاریخ: ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۰:۱۹
2

دستاورد عجیب فضانوردان خبرساز شد

Redwire Corporation، شرکت پیشرو در حوزه زیرساخت‌های فضایی، موفق شده است که در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از دستگاه چاپ سه‌بعدی ارتقایافته BioFabrication (BFF) خود، منیسک زانوی انسان را به‌صورت سه‌بعدی چاپ کند. براساس گزارش Interesting Engineering، دانشمندان پس از چاپ سه‌بعدی موفقیت‌آمیز منیسک در پردازشگر آزمایشی پیشرفته فضایی Redwire (ADSEP) و حضور […]



Redwire Corporation، شرکت پیشرو در حوزه زیرساخت‌های فضایی، موفق شده است که در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از دستگاه چاپ سه‌بعدی ارتقایافته BioFabrication (BFF) خود، منیسک زانوی انسان را به‌صورت سه‌بعدی چاپ کند.
براساس گزارش Interesting Engineering، دانشمندان پس از چاپ سه‌بعدی موفقیت‌آمیز منیسک در پردازشگر آزمایشی پیشرفته فضایی Redwire (ADSEP) و حضور ۱۴ روزه در ایستگاه فضایی بین‌المللی، با مأموریت Crew-۶ اسپیس‌ایکس به زمین بازگرداندند تا به‌طور کامل تجزیه‌وتحلیل شود.
این پژوهش توسط تیمی از فضانوردان ماهر ازجمله «فرانک روبیو»، «وارن هوبرگ»، «استفن بوون» (ناسا) و «سلطان النیادی»، فضانورد اماراتی، انجام شده است که چند روز پیش به زمین بازگشتند.
چاپ منیسک زانوی انسان در ایستگاه فضایی بین‌المللی چه اهمیتی دارد؟

دستاورد Redwire می‌تواند درزمینه اکتشافات فضایی و مراقبت‌های بهداشتی فضانوردان و حتی جمعیت انسان‌های روی زمین پیامدهای گسترده‌ای را به‌همراه داشته باشد. درحال‌حاضر یکی از شایع‌ترین آسیب‌هایی که اعضای نیروهای ایالات‌متحده و سالمندان با آن مواجه هستند، منیسک است.
چاپ سه‌بعدی منیسک زانوی انسان تنها یکی از جنبه‌های مجموعه فناوری‌های فضایی نوآورانه شرکت Redwire محسوب می‌شود. این شرکت مستقر در شهر جکسون‌ویل از ایالت فلوریدا ۲۰ مرکز تحقیقات در ایستگاه فضایی بین‌المللی ایجاد کرده است که درحال‌حاضر ۱۰ مورد از آن‌ها فعال هستند و به پیشرفت تحقیقات در مدار پایین زمین اختصاص دارند.
در آینده، این شرکت قصد دارد تا با مأموریت CRS-۲۹ شرکت اسپیس‌ایکس که در نوامبر امسال به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد رفت، محموله‌های تحقیقاتی میکروگرانشی را با تمرکز بر توسعه دارو و پزشکی ترمیمی ارسال کند. همچنین در این مأموریت، Redwire آزمایشی را انجام خواهد داد که در آن برای چاپ سه‌بعدی بافت قلب تلاش می‌شود که تعهد این شرکت نسبت به پیشرفت مرزهای بیوتکنولوژی در فضا را نشان می‌دهد.
۲۲۷۲۲۷

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 47258 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.